Få mere ud af Business Central

Sæt turbo til Business Central med værdiskabende løsninger 

I BRANDT holder vi øje med udviklingen og sikre dig de bedste produkter der kan skabe værdi for dit ERP system. Vi opdatere derfor når vi finder relevante applikationer og services vi mener der vil være med til at udvikle dig og din virksomhed.

Office 365 Business

Office 365 Business pakken er blevet uundværlig i alle virksomheder. Har man brug for e-mail, regne- og skrive ark, samt en præsentations mulighed, så er Outlook, Excel, Word og Powerpoint, de ideelle programmer på markedet. Har man også Dynamics 365 Business Central, så er mulighederne for, hvordan programmerne kan virke sammen, nærmest uendelig.

I BRANDT tilbyder vi licenser på Office 365 Business.

Hos BRANDT kan du købe din licens til Microsoft Office 365 Business, som i integration med Business Central Basic giver jer de værktøjer, som små og mellemstore virksomheder efterspørger.

BRANDT anbefaler premium:

Business Premium - med fuld adgang til Outlook og alle Office programmerne, som også kan installeres lokalt på PC. Den rigtige løsning til virksomhedsejeren og bogholderen, som bruger det i samspil med Business Central.


Vi kan klare opsætningen af Office 365 for dig

Kom godt i gang med Brandt365 Office pakken.

Vores egne IT-specialister udfører selv opsætningen og sikre at mail overførslen foregår hurtigt og sikkert. Der er ofte vigtige informationer at hente i ældre mails og derfor vil vi gerne sikre at de fortsat er tilgængelige for dig, samtidig med du får den nyeste Office, med en masse nye funktioner og integrationer.

Brandt365 Office pakken
Flytning af dine mails til Outlook og opsætning Outlook 365

  • Uanset tidligere mailplatform
  • Eget firmanavn i mailadresse
  • Sikker mail 

IT support

Brandt365 IT support abonnement til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vil I have ro i maven og altid kunne modtage støtte og vejledning til Business Central uden uforudsete omkostninger?

Så vælg et Brandt365 IT Support abonnement - så stiller vi vores stærke IT-supportfunktion til rådighed hver måned.

Kontakt os for yderligere information.