Bogføring

I Danmark er det et lovkrav, at du som virksomhedsejer overholder bogføringsloven. Loven omfatter blandt andet, at du har pligt til løbende at bogføre, transaktioner, køb, salg og lignende, og at disse posteringer skal registreres og dokumenteres så hurtigt som muligt – ligesom det for eksempel også et lovkrav, at al regnskabs- og bogføringsmateriale skal opbevares sikkert i mindst 5 år.

Det er dog ikke kun på grund af loven, at du bør holde dit bogholderi opdateret og ajour. Bogføring er nemlig også et overordentligt nyttigt redskab til at holde styr på din virksomheds økonomiske situation, så du kan bevare overblikket. Ved at bogføre korrekt overholder du derfor ikke kun lovkravene, men sikrer også, at du er på forkant med kommende udfordringer.

bogføring

Vi hjælper dig med din bogføring

Måske er din virksomhed så lille, at du ikke har råd til at ansætte en bogholder på fuld tid, eller måske er den endda vokset så hurtigt, at du ikke har kunnet nå at følge med på ansættelsesfronten. Hos BRANDT revision & rådgivning kan vi imidlertid hjælpe dig med at holde fuldstændig styr på din bogføring, uanset størrelsen på og udformningen af din virksomhed. Vi kan yde både delvis bogføringsassistance og skræddersyede totalløsninger, hvor vi overtager hele dit bogholderi.

Vi tilbyder blandt andet:

  • At holde styr på din virksomheds egenkapital, herunder kapitalindskud og overskud.
  • At holde styr på dit driftsregnskab, resultatopgørelse og balance.
  • At holde styr på alle dine aktiver og passiver, såsom indeståender, investeringer, ejendomme, tilgodehavender, gæld og lignende.

Vi kan sammensætte en bogføringsløsning, som passer præcis til din virksomheds særlige behov. Med vores hjælp sikrer du, at du altid overholder gældende lovgivning og har fuld kontrol med regnskaber, faktureringer, betalinger og økonomi. På den måde kan du nøjes med at koncentrere dig om at drive din virksomhed, imens vi tager os af resten.

Vi er eksperter i bogføring og kan skræddersy bogføringen efter dit behov.

Spar tid på bogføringen

Hvis du får os til at hjælpe med din bogføring, sikrer vi, at du aldrig er bagud med din bogføring, og at du overholder alle de gældende bogføringslove. Vi overtager dit bogholderi. Vi skræddersyer pakken til dig og finder ud af, hvem der laver fakturaer til dine kunder, hvem der sørger for betaling af dine leverandører osv.

Du får dermed mere tid til at fokusere på værdiskabende aktiviteter for din virksomhed og dine egne kunder, imens vi varetager din bogføring.

 

 

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Book et uforpligtende møde

Book et møde med en revisor. Vi står altid klar til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud.

Vi har eksperter og specialister klar til at tage en snak med dig, ligegyldigt om du har brug for rådgivning, revision, årsregnskab, bogføring, skat, moms, fradrag eller lønadministration.

Med 11 kontorer fordelt i hele landet, kan vi tilbyde landsdækkende service.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig