Karrieremuligheder

Hos BRANDT tilbyder vi medarbejderne gode karrieremuligheder.

BRANDTs størrelse giver vores medarbejdere gode karrieremuligheder, uanset i hvilken retning og på hvilket niveau, den enkelte måtte ønske.

 

Karriere Revisor

Vi forsøger i firmaet at skabe de rammer der er nødvendige for at opnå både faglig og personlig udvikling.

Vi stiller naturligvis krav til medarbejderne, men de får i et vist omfang selv lov til at bestemme tempoet for den ønskede karriere.

Et vigtigt element i karriereforløbet er uddannelse. Vi lægger stor vægt på uddannelse af vores medarbejdere. I et tæt samarbejde mellem partner og medarbejder planlægges et uddannelsesforløb alt efter, hvad de enkelte måtte ønske.

De fleste medarbejdere læser HD, hvorefter nogle ønsker at fortsætte med cand.merc.aud.-studiet. Efter kandidatuddannelsen planlægges det videre karriereforløb, herunder hvorvidt og hvornår man fortsætter via SR Akademiet for derigennem at blive statsautoriseret revisor.

Karriereforløbet starter oftest direkte ved ansættelse som elev, hvor medarbejderne følger et skoleforløb, som afholdes af handelsskolerne i samarbejde med Foreningen af Statsautoriserede Revisorer. Vi ansætter dog også medarbejdere, som kommer direkte fra en videregående uddannelse, eksempelvis cand.merc.aud.

Internt i firmaet har vi også et uddannelsesprogram, som dels består af egne kurser i firmaregi og årlige kurser, som afholdes med de øvrige revisionsfirmaer i vores nationale samarbejde, RevisorGruppen Danmark.

Såfremt medarbejdere som en del af karriereforløbet ønsker en kortvarig eller længerevarende udstationering, giver vores medlemskab af Moore Stephens International også mulighed for det.