Ambitiøs revisor cand.merc.aud. til BRANDT i Aarhus

Vil du med på et stærkt hold med fokus på revision og rådgivning af nationale og internationale virksomheder og har du fokus på at skabe værdi for kunderne?

For at sikre vores fortsatte vækst søger en erfaren ambitiøs revisor der kan indgå i vores team som primær ansvarlig for egen kundeportefølje. Har du ambitioner om at læse til Statsautoriseret revisor er mulighederne store. 

 

Vores vision er at udfordre revisionsbranchen med ekstraordinær opmærksomhed og nærhed til kunden og være den innovative og værdiskabende revisor for danske SMV-ere. For at styrke dette fokus har BRANDT valgt at indtræde i RSM international, der er verdens 6. største revisionsnetværk og med et stærkt fokus på virksomhederne i SMV-markedet. 

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder – i forskellige brancher og størrelse. Dit talent er i centrum, og vi giver dig al den uddannelse, du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig og forblive en kompetent og betroet rådgiver inden for revision og regnskab. Du vil få ansvar for dine egne projekter og kunder, samtidig med at du har et stærk netværk af kollegaer, som du samarbejder og sparrer med. Sammen sikrer I, at kundens opgaver udføres i bedste kvalitet og til aftalt tid.

Du vil opleve en hverdag med højt til loftet og en flad struktur, hvor du er tæt på ledere og kolleger. Vi lægger vægt på, at et godt og ambitiøst arbejdsmiljø går hånd i hånd med god kemi og gode personlige relationer. Det betyder i hverdagen, at vi arbejder tæt sammen og bruger hinandens kompetencer på tværs af kontoret i Aarhus, samtidig med at vi deler viden og netværk med vores gode kolleger i de øvrige 12 afdelinger i BRANDT. Vi prioriterer gode sociale arrangementer, så vi også på den måde styrker det gode kollegaskab.

Vi forventer, du har mindst 5 års erfaring og en uddannelse som cand.merc.aud. eller studerer cand.merc.aud. på nuværende tidspunkt.

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Hans Peter Roug
Statsautoriseret revisor & partner

John Lindholm Bode
Statsautorieret revisor & partner

Kontakt os

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Hans Peter Roug eller John Lindholm Bode på

telefon 8740 6000

 

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

 

Søg stillingen her 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.