Karriere i revisionsbranchen? 

Har du lyst til at arbejde med tal og er god til at skabe relationer?
Er du frisk på ansvar fra første dag?
Drømmer du om på sigt at være med til at udvikle vores kunders forretninger?

Så er du muligvis vores nye kollega på kontoret i Esbjerg, hvor vi glæder os til at modtage vores nye elev – gerne i løbet af efteråret og senest 1. januar 2020.

I BRANDT lægger vi vægt på at være gode til det vi gør, vi har et stærkt fagligt fundament, og at der er plads til personlighed og nærvær – både for vores kunder, og i måden vi arbejder sammen på i hverdagen.  

Derfor giver vi dig en stærk uddannelse som revisorelev, hvor du hurtigt bliver en del af holdet. Vi klæder dig på fagligt, samtidig med at du indgår på et hold af kolleger, hvor sammenhold og humor er i centrum. Vi har stor fokus på at hjælpe hinanden til både faglig og personlig succes.

I BRANDT bliver du en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder – store som små, og fordelt på en lang række brancher. Dit talent er i centrum, og vi lærer dig op og giver dig al den uddannelse, du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig og blive en kompetent og betroet rådgiver inden for revision og regnskab. Du får ansvar for egne opgaver i takt med, at du bliver klar, samtidig med at du hele tiden samarbejder med dine dygtige kolleger. Sammen sikrer I, at arbejdet udføres i bedste kvalitet og til aftalt tid.

 

 

"I BRANDT giver vi dig netværk og uddannelse på flere niveauer. På Esbjerg kontoret har du 11 dygtige kolleger, hvoraf den ene vil blive din mentor. På landsplan vil du få knap 200 kolleger, som står klar til at hjælpe dig til at blive en af de bedste i vores branche. Sidst og absolut ikke mindst udvikler du dig i din elevtid sammen med bla. 15 andre BRANDT elever gennem vores målrettede elevforløb. Sammen skaber vi værdi og udvikling til gavn for kunderne, samtidig med at vi har det sjovt sammen."

Kim Buus Mogensen
Statsautoriseret revisor & partner
BRANDT revision & rådgivning

 

Stærk talforståelse og videbegærlig

Du har afslutter HHX, finansøkonom, finansbachelor eller lign. med et godt resultat. Du har en stærk talforståelse, er videbegærlig og ambitiøs samtidig med, at du har lyst til at møde vores kunder positiv og nysgerrigt. Indimellem har vi mange bolde i luften, så vi har også brug for, at du kan være resultatorienteret, ambitiøs og er vant til at overholde deadlines.

BRANDT er blandt de 10 største revisionsfirmaer i Danmark

Med vores 11 kontorer rundt omkring i landet mestrer vi en lang række specialer og har mange forskellige typer af kunder både på branche, størrelse mm.

BRANDT er medlem af det danske revisorsamarbejde RevisorGruppen Danmark samt uafhængigt medlem af Moore Stephens International Ltd., som er et af verdens førende revisions- og konsulentsamarbejder.

Læs mere på brandtrevision.dk

 

Kontakt os

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på HR@brandtrevision.dk.
Vi holder samtaler løbende og forbeholder os muligheden for at ansætte vores kommende elever inden fristens udløb.

Er du interesseret i at vide mere om karrieremulighederne i BRANDT, så kontakt HR-konsulent Pia Elkær på HR@brandtrevision.dk.