Vi søger en elev til BRANDT i Holstebro til sommer 2021

Er du god til tal? Er du frisk på ansvar fra første dag? Drømmer du om på sigt at være med til at udvikle vores kunders forretninger – og kan du lide at snakke med dem?  Så er vi måske et godt match!

I BRANDT sætter vi barren højt både fagligt og socialt – derfor får du den bedste elevplads hos BRANDT.

En elevplads i BRANDT er et godt fundament til videreuddannelse uanset, om du sigter mod HD, cand.merc.aud. eller måske stræber efter at blive statsautoriseret revisor en dag. Du får et stærkt fundament ved at kombinere praksis og teori fra starten af din karriere.

Vi stræber efter høj faglig kvalitet og medarbejdere med et højt vidensniveau, så du bliver en vigtig del af holdet allerede fra første dag, hvor du får plads, uddannelse og sparring til at udvikle dig i dit tempo.

For at være dygtige fagligt kræver det, at vi også har et godt arbejdsmiljø – derfor lægger vi vægt på, at vi lytter til hinanden og har det sjovt med hinanden både i afdelingen og på BRANDTs elevhold, hvor du uddanner dig sammen med 20 andre dygtige og ambitiøse BRANDT-elever.

 

”Det fedeste er, at ingen dage er ens. Der er altid nye udfordringer at gribe fat i”

 

 

Hos os får du

  • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar og bliver en del af holdet med din lokale mentor ved din side.
  • 200 kolleger over hele landet, som står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig til at blive en af de bedste i vores branche.
  • Et godt netværk med andre BRANDT-elever på tværs af vores 13 kontorer. I går på skole sammen, arbejder sammen og har det sjovt sammen.
  • Mulighed for internationale opgaver gennem RSM, som er blandt verdens største netværk inden for revision og rådgivning.

Oplev Benjamin, Camilla og Anita fortælle om at være ansat hos BRANDT. De har alle 3 deres daglige gang i BRANDT som henholdsvis elev, revisor HD og Cand.merc.aud. 

Du er

Du afslutter HHX, finansøkonom, finansbachelor eller lignende med et godt resultat senest i sommeren 2021. Du har en stærk talforståelse, er videbegærlig og ambitiøs samtidig med, at du har lyst til at møde vores kunder positiv og nysgerrigt. Til tider har vi mange bolde i luften, så vi har også brug for, at du kan være resultatorienteret og er vant til at overholde deadlines.

Samtidig leder vi også efter kolleger, som har lyst til at bidrage til, at vi har det godt med hinanden i hverdagen og kan tale om tingene. Så har du humor, lyst til at engagere dig i andre og mod på at lære nyt, så glæder vi os til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om karrieremulighederne i BRANDT, så kontakt HR konsulent Pia Elkær på HR@brandtrevision.dk.

Læs mere på: brandtrevision.dk

 

Søg stillingen her

 

Eller benyt nedenstående kontaktformular.

Send dine kontaktinfo i formularen og vi kontakter dig

For at høre nærmere eller søge stillingen skal du blot udfylde denne formular, og vi vender tilbage.

RSM Kolding 00024