BRANDT i Kolding og Fredericia søger erfarne revisorer HD/CMA

Vil du med på et stærkt hold med fokus på revision og rådgivning af nationale og internationale virksomheder, og har du fokus på at skabe værdi for vores gode kunder?

Vi har højt til loftet, korte kommandoveje, et professionelt miljø og 200 dygtige og kvalitetsbevidste kolleger landet over, som venter på dig!

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder – i forskellige brancher og størrelse. De fleste ligger i SMV-segmentet, men på kontorerne i Kolding og Fredericia beskæftiger vi os også med en række kunder med en størrelse og konstruktion, som rækker herudover. Alle dine talenter og kompetencer vil kunne komme i spil.

Netop dit talent er i centrum hos os. Derfor giver vi dig den uddannelse og sparring, du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig og forblive en kompetent og betroet rådgiver inden for revision og regnskab. Du vil få ansvar for dine egne projekter og kunder, samtidig med at du har et stærk netværk af kollegaer. Sammen sikrer I, at arbejdet udføres i bedste kvalitet og til aftalt tid.

Du vil opleve en hverdag med højt til loftet og en flad struktur, hvor du er tæt på ledere og kolleger i afdelingen. Samtidig finder du sparring og vidensdeling med kolleger i de øvrige 12 afdelinger i BRANDT. I det daglige arbejder vi tæt sammen og bruger hinandens kompetencer på tværs af kontoret lokalt og på tværs af vores kontorer landet over i BRANDT. Vi har også fokus på, at du skal have en god balance mellem arbejde og privatliv for at levere det ønskede niveau overfor vores kunder – sådan skaber vi de bedste vilkår for værdiskabende rådgivning og personlig service.

Vi tilbyder endvidere et velfungerende socialt miljø, gode personaleforhold og en konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer stillingens indhold.

Vi forventer, at du har mindst 5-7 års erfaring og en uddannelse som HD eller cand.merc.aud.

Læs mere om os her: brandtrevision.dk

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Malene Mogensen, Kolding
Statsautoriseret revisor & partner

Carsten Pedersen, Fredericia
Statsautoriseret revisor & partner

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

Malene Mogensen på telefon 76 34 40 00 eller
Carsten Pedersen på telefon 76 34 40 05.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Påfør gerne din ansøgning, hvis du søger specifikt mod et af kontorerne.

 

Søg stillingen her