BRANDT i Kolding søger erfarne revisorer HD/CMA

Vil du med på et stærkt hold med fokus på revision og rådgivning af nationale og internationale virksomheder, og har du fokus på at skabe værdi for vores gode kunder?

Vi har højt til loftet, korte kommandoveje, et professionelt miljø og 200 dygtige og kvalitetsbevidste kolleger landet over, som venter på dig!

Vores vision er at udfordre revisionsbranchen med ekstraordinær opmærksomhed og nærhed til kunden, og være den innovative og værdiskabende revisor for danske SMV'ere. For at styrke dette er BRANDT indtrådt i RSM International, der er verdens 6. største revisionsnetværk med stærkt fokus på virksomhederne i SMV-markedet.

 

Stillingen - Hvad tilbydes du

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder. De fleste ligger i SMV-segmentet, men på kontoret i Kolding beskæftiger vi os også med en række kunder med en størrelse og konstruktion, som rækker herudover. Alle dine talenter og kompetencer vil kunne komme i spil.

Ansvar og stærkt kollegialt netværk

Netop dit talent er i centrum hos os. Derfor giver vi dig den uddannelse og sparring, du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig og forblive en kompetent og betroet rådgiver inden for revision og regnskab. Du vil få ansvar for dine egne projekter og kunder samtidig med, at du har et stærk netværk af kollegaer. Sammen sikrer I, at arbejdet udføres i bedste kvalitet for kunderne.

Du vil opleve en hverdag med højt til loftet og en flad struktur, hvor du er tæt på ledere og kolleger i afdelingen. Samtidig finder du sparring og vidensdeling med kolleger i de øvrige 12 afdelinger i BRANDT.

Balance mellem job og fritid/familieliv

Vi har fokus på, at du skal have en god balance mellem arbejde og privatliv for at levere det ønskede niveau overfor vores kunder – sådan skaber vi de bedste vilkår for værdiskabende rådgivning og personlig service.

Vi tilbyder endvidere et velfungerende socialt miljø, gode personaleforhold og en konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer stillingens indhold.

 

 

Oplev Benjamin, Camilla og Anita fortælle om at være ansat hos BRANDT. De har alle 3 deres daglige gang i BRANDT som henholdsvis elev, revisor HD og Cand.merc.aud. 

Hvad forventer vi af dig

Du har lyst til ansvar, faglig udvikling og stærke kunderelationer:

  • Er selv med til at forme din stilling og får ansvarsområder efter dine ønsker og kompetencer.
  • Har løbende kundekontakt, hvor revision og rådgivning i øjenhøjde er afgørende for vores succes.
  • Udfører en effektiv og korrekt revisionsydelse, hvor din faglige interesse betyder noget.
  • Sætter baren højt, når det kommer til kvalitet, videndeling og sparring med kunder og kollegaer og vil være en god ambassadør for vores virksomhed.
  • Trives i et uformelt miljø med en flad struktur, hvor vi vægter højt, at vi har det sjovt sammen og hjælper hinanden i hverdagen.
  • Du er en erfaren revisor HD eller CMA - eller også er du i gang med en af disse uddannelser.
  • Du mestrer både den høje faglighed og sparringen med dine kollegaer og har lysten til at indgå proaktivt i relationen til kunderne og i lokale netværk.
  • Du har fokus på at skabe gode og langvarige relationer til vores kunder.

Hvem er vi

BRANDT er landets 10. største revisionsfirma, og med 13 lokalafdelinger tilbyder vi landsdækkende revision og rådgivningsydelser til vores kunder. Vores råstof er vores dygtige og engagerede medarbejdere. Vi sætter kunden i centrum og er meget bevidste om, at det kræver kompetente og dedikerede medarbejdere, når vi skal leve op til kundernes forventninger og krav. Derfor investerer vi løbende i uddannelse og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Udviklende rammer og et godt hold

På kontoret i Kolding vil du møde 14 dygtige kollegaer, som du kommer til at arbejde tæt sammen med om at nå vores mål om kvalitet og nærhed til kunden. Vi prioriterer gode sociale aktiviteter, så vi også på den måde styrker vores gode kollegaskab.

Vi vil gå langt for at tilgodese den enkeltes særlige behov – både hos vores kunder og vores medarbejdere!

Kontakt os

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Malene Mogensen, statsautoriseret revisor og partner i BRANDT Kolding på telefon 76 34 40 00.

 

Ansøgning

 

Mail til: HR@brandtrevision.dk

Eller benyt nedenstående kontaktformular

Send dine kontaktinfo i formularen og vi kontakter dig

For at høre nærmere eller søge stillingen skal du blot udfylde denne formular, og vi vender tilbage.

RSM Kolding 00024