BRANDT i Skive søger revisorspirer - Vil du være en del af holdet?

Er du god til tal? Ønsker du dig en flok dygtige og søde kolleger? Drømmer du om på sigt at være med til at udvikle vores kunders forretninger og ikke mindst dig selv? Så er vi måske et godt match!

I BRANDT sætter vi barren højt både fagligt og socialt – derfor får du den bedste uddannelse hos BRANDT.

Hos os får du:

  • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar og bliver en del af holdet med din lokale mentor, og de 7 andre kolleger i Skive afdelingen ved din side.
  • 200 kolleger over hele landet, som står klar til at byde dig velkommen, og hjælpe dig til at blive en af de bedste i vores branche.
  • Et godt netværk med andre BRANDT-elever på tværs af vores 13 kontorer. I går på skole sammen, arbejder sammen og har det sjovt sammen.
  • Oplæring og sparring hele vejen i gennem, og mulighed for internationale opgaver gennem vores netværk RSM, som er blandt verdens største inden for revision og rådgivning.

Høj faglig kvalitet gennem dygtige medarbejdere er hjertet i BRANDT, så du bliver en vigtig del af holdet allerede fra første dag. Vi er alle forskellige, derfor samarbejder vi løbende om, hvordan du kan udvikle dig i dit tempo gennem uddannelse og sparring med kollegerne i Skive og i BRANDT som helhed.

For at være dygtige fagligt kræver det, at vi også har et godt arbejdsmiljø – derfor lægger vi vægt på, at vi lytter til hinanden og har et godt fællesskab – det skal være sjovt at gå på arbejde.

En ansættelse hos BRANDT er et godt fundament til videreuddannelse uanset, om du sigter mod HD, cand.merc.aud. eller måske stræber efter at blive statsautoriseret revisor en dag. Du får et stærkt fundament ved at kombinere praksis og teori fra starten af din karriere.

Du er:

Du har afsluttet, eller afslutter HHX, finansøkonom, finansbachelor eller lign. med et godt resultat senest i sommeren 2021. Det kan også være du allerede har et par års erfaring, men søger noget nyt.

Du har en stærk talforståelse, er videbegærlig og ambitiøs samtidig med, at du har lyst til at møde vores kunder positiv og nysgerrigt. Til tider har vi mange bolde i luften, så vi har også brug for, at du kan være resultatorienteret og er vant til at overholde deadlines.

Samtidig leder vi også efter kolleger, som har lyst til at bidrage til, at vi har det godt med hinanden i hverdagen. Så har du humor, lyst til at engagere dig i andre og mod på at lære nyt, så glæder vi os til at høre fra dig.

BRANDT er blandt de 10 største revisionsfirmaer i Danmark. Med vores 13 kontorer rundt omkring i landet mestrer vi en lang række specialer og har mange forskellige typer af kunder både på branche, størrelse mm.

Læs mere på brandtrevision.dk.

ANSØGNING:

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt på: skive@brandtrevision.dk.

Vi holder samtaler løbende og forbeholder os muligheden for at ansætte vores kommende elever, når vi har mødt de rette. Er du interesseret i at vide mere om karrieremulighederne i BRANDT, så kontakt HR-konsulent Pia Elkær på HR@brandtrevision.dk.