Erfaren revisor CMA eller statsautoriseret revisor med ambitioner søges til vores team i Aarhus

Hos BRANDT får du en alsidig stilling, hvor du skal drive din egen portefølje af kunder inden for rådgivning og revision. Derudover bliver du et af vores ansigter udadtil og deltager i aktiviteter omkring forretningsudvikling og markedsføring af BRANDT

BRANDT revision og rådgivning har i dag 200 engagerede medarbejdere fordelt på 11 kontorer rundt om i landet. Vores medarbejdere løser opgaver for en bred kundekreds, primært inden for SMV-segmentet. Det er vores ambition at give vores kunder ekstraordinær opmærksomhed, høj viden og en innovativ tilgang, så vi sammen med kunden udvikler deres virksomhed.

Hos BRANDT i Aarhus er vi 30 medarbejdere. Kontoret er karakteriseret ved et ungt og dynamisk miljø, hvor faglighed, sociale arrangementer, gensidig respekt og work/life balance prioriteres højt. Derfor vil du opleve en hverdag med højt til loftet, korte kommunikationsveje, og hvor vi lægger vægt på, at et fokuseret og ambitiøst arbejdsmiljø går hånd i hånd med god kemi og personlige relationer.

Bliv ansvarlig for din egen portefølje af kunder

Du vil som vores nye kollega blive ansvarlig for din egen portefølje af kunder. Du er faglig stærk og prioriterer at kommunikere og videndele for til stadighed at være med til at udvikle faglighed og kvalitet i opgaverne.

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi servicerer kunder inden for mange forskellige brancher. Vi prioriterer løbende uddannelse højt, og er du revisor CMA tilbyder vi dig en uddannelse til SR, så du fortsat kan udvikle dig og forblive en kompetent og betroet rådgiver.

Erfaren CMA/SR med fokus på kvalitet, høj faglighed og netværk

  • Du har flere års erfaring fra revisorbranchen og har lyst til at yde en kvalitetsorienteret og engageret indsats. Uddannelsesmæssigt er du SR eller erfaren CMA og måske klar til at starte på SR-studiet.
  • Du ser muligheder og brænder for at gøre en forskel for BRANDTs kunder, blandt andet ved at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje.
  • Du trives med at møde nye mennesker og skabe resultater gennem samarbejde.
  • Du er ambitiøs og er hele tiden interesseret i at tilegne dig ny viden.

Desuden er du analytisk og har struktur i dit arbejde. Du skal både kunne være en aktiv og positiv part i samarbejdet om opgaverne i afdelingen og samtidig klar til at påtage dig selvstændigt ansvar for dine kunder.

Til gengæld tilbyder vi dig

  • En spændende stilling i en fremsynet og moderne revisionsvirksomhed
  • Et velfungerende socialt miljø, gode personaleforhold og høj grad af frihed under ansvar
  • En konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer stillingens indhold.

Vi har fokus på at fortsætte vores udvikling og på at positionere os endnu stærkere i markedet. Vi lægger vægt på at beskæftige dygtige og engagerede medarbejdere, som gennem løbende uddannelse altid vil være rustet til at løse de mangeartede opgaver på et professionelt niveau.

Hos BRANDT har vil vi gå langt for at tilgodese den enkeltes særlige behov – både hos vores kunder og vores medarbejdere!

BRANDT er mellem de 10 største revisionsfirmaer i Danmark og ejes af den partnerkreds på 17 statsautoriserede revisorer og 1 registreret revisor. Nationalt er BRANDT medlem af RevisorGruppen Danmark, som er et nationalt fagligt samarbejde mellem 65 revisionskontorer og 1500 medarbejdere. Internationalt er BRANDT medlem af Moore Stephens International Ltd. som er et af verdens førende revisions- og konsulentsamarbejder fordelt på 626 kontorer i 123 lande. Dette har indflydelse på både vores kompetenceudvikling, høje faglige niveau samt opgavesammensætningen.

 

Kontakt os for at høre mere. Du kan træffe Hans Peter Roug, statsautoriseret revisor og partner hos BRANDT i Aarhus, på tlf. +45 8740 6000.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning her:
Revisor CMA eller SR til Aarhus