Elev i BRANDT 2020? Vi søger til Thisted, Nykøbing Mors og Hanstholm

Har du passion for revision og for at skabe stærke og langsigtede relationer til kunderne i BRANDT gennem et nærværende og værdiskabende samarbejde?

Er du god til tal? Er du frisk på ansvar fra første dag? Drømmer du om på sigt at være med til at udvikle vores kunders forretninger?  Så er vi måske et godt match!

I BRANDT sætter vi barren højt både fagligt og socialt, dette er en af grundene til at vi er blevet kåret til den bedste elevplads indenfor revision i det nordjyske.

Vi stræber efter høj faglig kvalitet og medarbejdere med et højt vidensniveau, så du bliver en vigtig del af holdet allerede fra første dag, hvor du får plads, uddannelse og sparring til at udvikle dig i dit tempo. For at være dygtige fagligt kræver det, at vi også har et godt arbejdsmiljø – derfor lægger vi vægt på, at vi lytter til hinanden og har det sjovt med hinanden, både i afdelingen og på BRANDTs elevhold, hvor du uddanner dig sammen med omkring 15 andre BRANDT-elever.

Årets elevplads 2019 i Nordjylland inden for revision

”Jeg har fra dag ét fået ansvar, hvilket har gjort min læringskurve fra starten nærmest lodret. Mine opgaver spænder fra opgaver hos de store kunder og til de mindre virksomheder i Thy. Jeg føler, jeg har et stort udviklingspotentiale i BRANDT kulturen, hvor vi hjælper hinanden og jeg har nær kontakt med min chef.

Desuden er BRANDT en god arbejdsplads at være ung i. Vi starter elevtiden med en introtur til Lanzarote, hvor vi dels lære noget om faget og dels kommer til at lære hinanden at kende på tværs af kontorerne. Derudover har vi Faglig Dag med fest og fælles skoleperioder, hvor vi bliver rystet sammen socialt og hjælper hinanden fagligt. Også i afdelingen har vi det godt med hinanden og laver ting sammen.

Jeg er bestemt positiv over, hvor meget det har givet mig at tage en elevplads fremfor at læse på universitetet – Erfaringen er bare guld værd.”

Morten Thinggaard, 2. års elev i BRANDT

Hos os får du:

  • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar og bliver en del af holdet med din lokale mentor ved din side.
  • 200 kolleger over hele landet, som står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig til at blive en af de bedste i vores branche.
  • Et godt netværk med andre BRANDT-elever på tværs af vores 11 kontorer. I går på skole sammen, arbejder sammen og har det sjovt sammen.
  • Du starter din elevtid med en uge på Lanzarote sammen med de andre nye elever, så I er rystet godt sammen allerede fra starten.  
  • Netværk til andre elever fra revisionsbranchen, når du følger uddannelsesforløbet sammen med elever fra de andre revisionsfirmaer i Revisorgruppen Danmark.
  • Mulighed for både internationale opgaver og udstationering gennem Moore Global Network Limited, som er vores internationale samarbejdsorgan.
  • Mulighed for at læse HD, når du har fundet dine ben i BRANDT.

Du er:

Du afslutter HHX, finansøkonom, finansbachelor eller lignende med et godt resultat senest i sommeren 2020. Du har en stærk talforståelse, er videbegærlig og ambitiøs samtidig med, at du har lyst til at møde vores kunder positiv og nysgerrigt. Til tider har vi mange bolde i luften, så vi har også brug for at du kan være resultatorienteret og er vant til at overholde deadlines.

Samtidig leder vi også efter kolleger, som har lyst til at bidrage til, at vi har det godt med hinanden i hverdagen og kan tale om tingene. Så har du humor, lyst til at engagere dig i andre og mod på at lære nyt, så glæder vi os til at høre fra dig.

ANSØGNING

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 6. februar 2020. Vi holder samtaler løbende og forbeholder os muligheden for at ansætte vores kommende elever inden fristens udløb. Er du interesseret i at vide mere om karrieremulighederne i BRANDT, så kontakt HR-konsulent Pia Elkær på HR@brandtrevision.dk.

Er du særligt interesseret i elevplads på et af kontorerne, er du velkommen til at angive dette i din ansøgning

TILTRÆDELSE: 1. september 2020.

Søg stillingen her

 

Om os

BRANDT revision & rådgivning er blevet kåret til året elevplads 2019 inden for revision i region Nordjylland, der bliver udpeget af en gruppe under HK.

BRANDT er blandt de 10 største revisionsfirmaer i Danmark. Med vores 11 kontorer rundt omkring i landet mestrer vi en lang række specialer og har mange forskellige typer af kunder både på branche, størrelse mm. BRANDT er medlem af det danske revisorsamarbejde Revisorgruppen Danmark samt uafhængigt medlem af Moore Global Network Limited, som er et af verdens førende revisions- og konsulentsamarbejder.

Vores råstof er dygtige og engagerede medarbejdere, som sætter en ære i at leve op til de forventninger, som de møder fra vores kunder i det daglige. Vi sætter kunden i centrum og er meget bevidste om, at det kræver kompetente og dedikerede medarbejdere, når vi skal leve op til kundernes forventninger og krav. Derfor investerer vi løbende i uddannelse og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Læs mere på brandtrevision.dk.

 

 

Hos BRANDT revision og rådgivning finder vi balancen mellem dine faglige ambitioner og den opgaveportefølje, som skaber work/life balance for dig – sådan skaber vi de bedste vilkår for værdiskabende rådgivning og personlig service til vores kunder”.

Hans Peter Roug
Statsautoriseret revisor & Partner
BRANDT revision og rådgivning