Erfaren bogholder søges til BRANDT i Hanstholm

BRANDT i Hanstholm søger en bogholder med overblik og erfaring inden for bogholderi og økonomi, og som samtidig er serviceminded og struktureret. Vi tilbyder til gengæld et godt arbejdsmiljø, uddannelse og sparring samt 200 gode kolleger.

Stillingen - Hvad tilbydes du

Du kommer til at arbejde i et revisionsfirma, som lægger vægt på at give kunderne en personlig og seriøs service, og som vægter kompetente og professionelle løsning inden for alle vores kerneområder.

Stærkt faglig og social fællesskab

Som bogholder i vores erhvervsservice, får du, i samarbejde med de øvrige kollegaer i erhvervsservice, ansvaret for en lang række kunder hos hvem, BRANDT er tilknyttet. Du vil opleve at have mange bolde i luften samtidig med, at du har stor frihed til at planlægge din hverdag. Vi klæder dig på til opgaven gennem introduktion til kunderne, uddannelse og sparring med dine kolleger, som også har en høj faglighed og tilsvarende opgaver.

Hvad forventer vi af dig

  • Du er erfaren bogholder, fagligt velfunderet og har kendskab til at arbejde med diverse økonomisystemer
  • Du er struktureret, selvkørende og proaktiv inden for dit ansvarsområde – også når det gælder at søge branchespecifik viden om, hvad der rør sig hos kunden
    • Der vil være en stor del kunder indenfor for fiskeribranchen
  • Du har kendskab til relevant lovgivning
  • Du er serviceminded og kvalitetsbevidst samtidig med, at du bevarer overblikket i en travl hverdag, som du selv har stor indflydelse på at planlægge
  • Det falder dig naturligt at arbejde på at skabe gode relationer til vores kunder og samarbejdspartnere og har lyst til at give dem en professionel oplevelse af BRANDT

 

Hvem er vi

BRANDT er Danmarks 10. største revisionsvirksomhed. Det giver os den gode balance mellem lokale afdelinger med nærhed til vores kunder og samarbejde og videndeling på tværs af landet mellem vores 13 kontorer og 200 medarbejdere.

Udviklende rammer og et godt hold

På vores kontor i Hanstholm får du 8 dygtige og søde kollegaer. Som medarbejder indenfor erhvervsservice er opgaverne mangeartede og omfatter blandt andet bogføring, momsregnskab, lønadministration og afstemningsarbejde. Udover dine kollegaer i erhvervsservice samarbejder du også med vores revisorer om de kunder, I er fælles om at servicere. 

 

Interesseret? søg jobbet via nedenstående blå knap

Hos BRANDT sætter vi barren højt fagligt og hjælper hinanden til den bedste service for kunden. Kontoret er præget af et miljø med humor, godt samarbejde og sparring samt en uformel omgangstone.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse snarest. Hvis der er ønske om en periode med et lavere ugentligt timetal vil det også være muligt.

Ønsker du mere information kan du kontakte Lennart Mouritzen, Partner og statsautoriseret revisor på 97 96 10 55 eller mobil 29 29 02 61.

 

Søg stillingen her

Nærværende og personlig service – lokalt, nationalt og internationalt

 

Visionær, Innovativ og altid tilgængelig

 

Værdiskabende rådgivning – Sammen udvikler vi din virksomhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag nyttige og faglige informationer samt spændende nyheder automatisk fremadrettet.