Erfaren revisor til vores kontor i Aarhus, BRANDT revision og rådgivning

Vil du sammen med kompetente kolleger være med til at udvikle vores kunders forretninger gennem værdiskabende rådgivning og personlig service?

Vores vision er at udfordre revisionsbranchen med ekstraordinær opmærksomhed og nærhed til kunden, og være den innovative og værdiskabende revisor for danske SMV'ere. Derfor er vi på udkig efter dig, som har lyst og kompetencer til at være med til at bidrage til dette.

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder – primært i SMV-segmentet. Dit talent er i centrum, og vi giver dig al den uddannelse, du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig og forblive en kompetent og betroet rådgiver inden for revision og regnskab. Du vil få ansvar for dine egne projekter og kunder, men dette foregår ofte i samarbejde med dine kollegaer. Sammen sikrer I, at arbejdet udføres i bedste kvalitet og til aftalt tid.

Du vil opleve en hverdag med højt til loftet, en flad struktur, hvor du er tæt på ledere og kolleger, og hvor vi lægger vægt på, at et fokuseret og ambitiøst arbejdsmiljø går hånd i hånd med god kemi og gode personlige relationer. Det betyder i hverdagen, at vi arbejder tæt sammen og bruger hinandens kompetencer på tværs af kontoret i Aarhus, samtidig med at vi deler viden og netværk med vores gode kolleger i de øvrige 10 afdelinger i BRANDT. Vi prioriterer gode sociale arrangementer, så vi også på den måde styrker det gode kollegaskab.

 

 

 

 

Hos BRANDT revision og rådgivning finder vi balancen mellem dine faglige ambitioner og den opgaveportefølje, som skaber work/life balance for dig – sådan skaber vi de bedste vilkår for værdiskabende rådgivning og personlig service til vores kunder”.

Hans Peter Roug
Statsautoriseret revisor & Partner
BRANDT revision og rådgivning

BRANDT er blandt de 10 største revisionsfirmaer i Danmark

Vi er et landsdækkende revisionshus med 11 kontorer fordelt over hele landet. Hos os i Aarhus kommer du til at indgå i et team med et godt mix mellem erfarne og unge kollegaer, hvor sparring, samarbejde og sociale aktiviteter er med til at skabe en god trivsel i afdelingen.

Derudover vægter vi videndeling og samarbejde på tværs af vores 11 afdelinger. Nationalt er BRANDT en del af RevisorGruppen Danmark og internationalt er vi en del af Moore Stephens International Ltd. Dette har indflydelse på både vores kompetenceudvikling, høje faglige niveau samt opgavesammensætningen.

Af dig forventer vi, at:

  • Du har min. 5 års praktisk erfaring med arbejdet som revisor.
  • Du sætter baren højt, når det kommer til kvalitet, videndeling og sparring med kunder og kolleger
  • Du har fokus på at skabe gode og langvarige relationer til vores kunder
  • Du vil være en god ambassadør for vores virke og virksomhed
  • Du arbejder struktureret og er i stand til at have mange bolde i luften i perioder
  • Du har en uddannelse som finansøkonom, finanscontroller, HD (R), CMA eller tilsvarende.

Hos os i BRANDT får du:

Et job med store udviklingsmuligheder og indflydelse på din arbejdssituation og kundeportefølje, komplekse arbejdsopgaver og høj grad af selvstændighed. Vi tilbyder stor frihed under ansvar og variation gennem en lang række spændende kunder. Du vil i samarbejde med engagerede kolleger med et højt fagligt niveau komme til at arbejde med revision, regnskabsudarbejdelse og rådgivning.

Vi har fokus på at fortsætte vores udvikling og på at positionere os endnu stærkere i markedet. Vi lægger vægt på at beskæftige dygtige og engagerede medarbejdere, som gennem løbende uddannelse altid vil være rustet til at løse de mangeartede opgaver på et professionelt niveau.

Vi tilbyder endvidere et velfungerende socialt miljø, gode personaleforhold og en konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer stillingens indhold.

Hos BRANDT har vil vi gå langt for at tilgodese den enkeltes særlige behov – både hos vores kunder og vores medarbejdere!

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Hans Peter Roug, statsautoriseret revisor og partner i BRANDT Aarhus på tlf. +45 8740 6000.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

 

Søg stillingen her: Revisor til Aarhus