Erfarne revisorer/ revisorer (CMA) med ambitioner 

- bliv en del af vores teams i Fredericia eller Kolding

 

Hos BRANDT får du et alsidigt job, hvor du skal drive din egen portefølje af kunder inden for rådgivning og revision. Derudover bliver du et af vores ansigter udad til og deltager i aktiviteter omkring forretningsudvikling og markedsføring af BRANDT.

Det kræver, at du er glad for at arbejde selvstændigt, sætter baren for kvalitet højt, har en stærk indlevelsesevne, når det kommer til vores kunder samt at du vil være en god og synlig ambassadør for vores virke og virksomhed. Til gengæld lover vi dig, at vi understøtter dig med uddannelse, et arbejdsmiljø med højt til loftet og stærk faglighed samt udvikling i jobbet i den takt, du er parat til.

BRANDT revision & rådgivning har i dag ca. 200 engagerede medarbejdere fordelt på 11 kontorer rundt om i landet. Vores medarbejdere løser opgaver for en bred kundekreds, primært inden for SMV-segmentet, samtidig har vi også større koncerner i vores kundeportefølje. Det er vores ambition at give vores kunder ekstraordinær opmærksomhed, høj viden og en innovativ tilgang, så vi sammen med kunden udvikler deres virksomhed.

 

Hos BRANDT i Kolding og Fredericia er vi hhv. 18 og 13 kolleger. Kontorerne er karakteriseret ved et ungt og dynamisk miljø, hvor faglighed, sociale arrangementer, gensidig respekt og work/life balance prioriteres højt. Du vil opleve en hverdag med korte kommunikationsveje, og hvor vi lægger vægt på, at et fokuseret og ambitiøst arbejdsmiljø går hånd i hånd med god kemi og personlige relationer.

 

 

 

 

 

 

 

"På vores kontor i Kolding har vi en bred pallette af kunder lige fra den nystartede virksomhed og til store veletablerede koncerner, lokalt og nationalt. Gennem vores stærke samarbejde skaber vi en unik relation til kunderne samtidig med at vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden."

Malene Mogensen
Partner og statsautoriseret revisor  
BRANDT revision & rådgivning

 

 

 

 

 

 

"I Fredericia, som på vores øvrige kontorer, er vi stærke i at være helt tæt på erhvervslivet i vores område. Vi netværker og kender vores kunder, samtidig med at vi har fokus på både samarbejdet om opgaverne samt det sociale i afdelingen. Vi hjælper hinanden med til både faglig og personlig succes i arbejdet og på arbejdspladsen."

Carsten Pedersen
Partner og statsautoriseret revisor  
BRANDT revision & rådgivning

Bliv ansvarlig for din egen portefølje af kunder

Du vil som vores nye kollega blive ansvarlig for din egen portefølje af kunder. Du er faglig stærk og prioriterer at kommunikere og videndele for til stadighed at være med til at udvikle faglighed og kvalitet i afdelingens opgaver og service overfor kunderne.

BRANDT er mellem de 10 største revisionsfirmaer i Danmark og ejes af en partnerkreds på 17 statsautoriserede revisorer og 1 registreret revisor. Nationalt er BRANDT medlem af RevisorGruppen Danmark, som er et nationalt fagligt samarbejde mellem 65 revisionskontorer og 1500 medarbejdere. Internationalt er BRANDT medlem af Moore Stephens International Ltd. som er et af verdens førende revisions- og konsulentsamarbejder fordelt på 626 kontorer i 123 lande. Dette har indflydelse på både vores kompetenceudvikling, høje faglige niveau samt opgavesammensætningen.

Erfaren CMA med fokus på kvalitet og netværk

  • Du har flere års erfaring fra revisorbranchen og har lyst til at yde en kvalitetsorienteret og engageret indsats. Uddannelsesmæssigt er du revisor, evt. CMA.
  • Du ser muligheder og brænder for at gøre en forskel for BRANDTs kunder, blandt andet ved at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje.
  • Du trives med at møde nye mennesker og skabe resultater gennem samarbejde.
  • Du er ambitiøs og er hele tiden interesseret i at tilegne dig ny viden.

Desuden er du analytisk og har struktur i dit arbejde. Du skal både kunne være en aktiv part i samarbejdet om opgaverne i afdelingen og samtidig klar til at påtage dig selvstændigt ansvar for dine kunder.

Til gengæld tilbyder vi dig

  • En spændende stilling i en fremsynet og moderne revisionsvirksomhed, hvor vi går efter at give vores kunder ekstraordinær opmærksomhed, høj faglig viden og nærvær samt at være den innovative og værdiskabende revisor for danske SMV’ere
  • Et velfungerende socialt miljø, gode personaleforhold og høj grad af frihed under ansvar
  • En konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer stillingens indhold.

Vi har fokus på at fortsætte vores udvikling og på at positionere os endnu stærkere i markedet. Vi lægger vægt på at beskæftige dygtige og engagerede medarbejdere, som gennem løbende uddannelse altid vil være rustet til at løse de mangeartede opgaver på et professionelt niveau.

Hos BRANDT vil vi gå langt for at tilgodese den enkeltes særlige behov – både hos vores kunder og vores medarbejdere!

Kontakt os for at høre mere. Du kan træffe:

Malene Mogensen, statsautoriseret revisor og partner hos BRANDT i Kolding på 76 31 63 10

Carsten Pedersen, statsautoriseret revisor og partner hos BRANDT i Fredericia på 76 20 13 90

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på HR@brandtrevision.dk