Revisor søges til revisionsfirma i hjertet af København

Vil du med på et stærkt hold, der er på vej frem? Har du lyst til at skabe værdi for vores kunder? Og er du ambitiøs og en holdspiller? Så er BRANDT revision & rådgivning i København noget for dig

Vi udvider vores team i København og søger derfor en dygtig revisor. Vi er blandt et af landets 10 største landsdækkende revisionsvirksomheder, og med 11 lokalafdelinger tilbyder vi landsdækkende revision og rådgivningsydelser til vores kunder.

Som revisor hos BRANDT revision & rådgivning bliver du en del af et stærkt team med gode kollegaer og kompetencer, du altid kan trække på, og som vil medvirke til at sikre din fortsatte udvikling. Her får du et bredt ansvar og mulighed for at lære håndværket fra nogle af de bedste i branchen.

Vi servicerer primært SMV-segmentet, og har en bred pallette af kunder fra den nystartede virksomhed til den store veletablerede koncern inden for en lang række brancher. Alligevel har vi specialiseret os på en række områder, så din faglighed vil løbende blive udfordret.

Du har lyst til ansvar, stærke kunderelationer og til selv at være med til at forme din stilling:

 • Du får ansvar ud fra dine egne ønsker og kompetencer, og inden længe arbejder du selvstændigt for egne kunder både med revision, review og udvidet gennemgang.
 • Du har løbende kundekontakt, hvor revision og rådgivning i øjenhøjde er afgørende for vores succes.
 • Du udfører en effektiv og korrekt revisionsydelse, hvor din faglige interesse betyder noget.
 • Du varetager regnskabsudarbejdelse, budgetter, skattemæssige opgørelser og afsluttende bogføring for vores kunder. De mangeartede opgaver sikrer din fortsatte udvikling.

Revisor med nogen erfaring og stor faglig nysgerrighed:

 • Vi forestiller os, at du har 2-4 års erfaring fra en revisionsvirksomhed.
 • Du er formentlig i gang med HD, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.
 • Du har en faglig nysgerrighed og er oprigtigt interesseret i revisionsfaget som håndværk.
 • Du er kvalitetsbevidst og leverer dine opgaver indenfor aftalt tid.

Personligt kan du genkende, at:

 • Du trives med kundekontakt og søger et positivt og inspirerende arbejdsmiljø.
 • Du er social og imødekommende.
 • Du er god til at kommunikere omkring dine opgaver og deler viden med dine kollegaer.
 • Du er dedikeret og tager ejerskab for dine opgaver.
 • Du har en proaktiv tilgang til opgaverne.

 

 

 

 

” Vi vægter nærhed og personligt kendskab til vores kunder højt, så det har vi også brug for, at du gør. Du komme ind i en virksomhed med et stærkt kollegialt fællesskab. Vi er gode til det vi gør, og der er plads til indspark og ideer fra alle i vores virksomhed. Derfor vil vi også gerne have dig på holdet” .

Peter Arent Benkjer
Partner og statsautoriseret revisor 
BRANDT revision & rådgivning

 

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn og attraktive personalegoder i en landsdækkende revisionsvirksomhed, der er en del af RevisorGruppen Danmark samt har et tæt samarbejde med Moore Stephens International.

Du bliver en vigtig medarbejder for BRANDT revision & rådgivning, og vi ser frem til at du bliver en del af vores revisionsvirksomhed, som er på vej frem.

Se mere på brandtrevision.dk/om-brandt

Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor og partner hos BRANDT i København, Peter Benkjer på peab@brandtrevision.dk eller mobil +45 2677 9978.

Tiltrædelse senest 1/12-2019.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Søg stillingen her: Revisor til København