Revisor til BRANDT i Fjerritslev og Thisted

Har du passion for revision og for at skabe stærke og langsigtede relationer til kunderne i BRANDT gennem et nærværende og værdiskabende samarbejde?

Vil du have en central position på et hold, som er på vej frem?

Vores vision er at udfordre revisionsbranchen med ekstraordinær opmærksomhed og nærhed til vores kunder ved at være den innovative og værdiskabende revisor for danske SMV’ere. Derfor er vi på udkig efter dig, som har lyst og kompetencer til at være med til at bidrage til dette.

Som revisor hos BRANDT får du et stærkt team med gode og kompetente kollegaer på tværs af landet, du altid kan trække på, og som vil medvirke til at sikre din fortsatte udvikling. På vores kontorer i hhv. Fjerritslev og Thisted får du en central rolle, som en af de medarbejdere, der tegner kontoret udad til og har den nære kontakt til erhvervslivet i vores område.

Du har lyst til ansvar, faglig udvikling, stærke kunderelationer og til selv at være med til at forme din stilling:

  • Du får ansvar ud fra dine egne ønsker og kompetencer, og inden længe arbejder du selvstændigt for egne kunder både med revision, review og udvidet gennemgang.
  • Du har løbende kundekontakt, hvor revision og rådgivning i øjenhøjde er afgørende for vores succes.
  • Du udfører en effektiv og korrekt revisionsydelse, hvor din faglige interesse betyder noget.
  • Du sætter baren højt, når det kommer til kvalitet, videndeling og sparring med kunder og kolleger og vil være en god ambassadør for vores virksomhed.
  • Du trives i et uformelt miljø med en flad struktur, hvor vi vægter højt, at vi har det sjovt sammen og hjælper hinanden i hverdagen.

De mangeartede opgaver sikrer din fortsatte udvikling samtidig med, at du er med til at udvikle afdelingens øvrige medarbejdere gennem et højt fagligt niveau og løbende sparring.

 

 

 

 

 

 

”På vores kontor i Fjerritslev får du en central rolle i udviklingen af afdelingen samt af vores netværk og kunder i området. Derfor har du også lyst til at kontinuerligt at udvikle dig fagligt gennem uddannelse og i samspil med vores kolleger i de andre afdelinger. Samtidig har vi en hverdag med højt til loftet, en flad struktur, hvor du er tæt på ledere og kolleger, og hvor vi hjælper hinanden og går til opgaverne med humor og en god balance mellem arbejde og privatliv. ”

Dan Hinnerup
Partner & statsautoriseret revisor
BRANDT revision & rådgivning

 

 

 

 

 

 

”Vores afdeling i Thisted har kunder på hele paletten – det vil sige lige fra den lille nystartede iværksætter og til koncerner med mange medarbejdere. Det betyder, at du som revisor hos os får brug for alle dine kompetencer, dit netværk og har en særdeles afvekslende hverdag.”

Stig R. Enevoldsen
Partner & statsautoriseret revisor
BRANDT revision & rådgivning

Revisor med nogen erfaring og stor faglig nysgerrighed - vi forstiller os desuden, at:

  • Du er erfaren revisor
  • Du er HD eller cand.merc. aud. eller også er du i gang med en af disse uddannelser eller tilsvarende
  • Du mestrer både den høje faglighed og sparringen med de interne kolleger og har lysten til at indgå proaktivt i relationen til kunderne og i lokale netværk
  • Du har fokus på at skabe gode og langvarige relationer til vores kunder

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn og attraktive personalegoder i en landsdækkende revisionsvirksomhed, der er en del af Revisorgruppen Danmark samt ligeledes er en del af samarbejdet i RSM International Ltd.

Du bliver en vigtig medarbejder for BRANDT, og vi ser frem til, at du bliver en del af vores revisionsvirksomhed.

Se mere på brandtrevision.dk

  • BRANDT er blandt et af landets 10 største revisionsvirksomheder og med 11 lokalafdelinger, tilbyder vi landsdækkende revision og rådgivningsydelser vores kunder. Vores råstof er dygtige og engagerede medarbejdere, som sætter en ære i at leve op til de forventninger, som de møder fra vores kunder i det daglige. Vi sætter kunden i centrum og er meget bevidste om, at det kræver kompetente og dedikerede medarbejdere, når vi skal leve op til kundernes forventninger og krav. Derfor investerer vi løbende i uddannelse og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Søg stillingen her

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor og partner hos BRANDT i Fjerritslev, Dan Hinnerup på dh@brandtrevision.dk eller telefon 9650 0200 eller statsautoriseret partner hos BRANDT i Thisted Stig Enevoldsen på se@brandtrevision.dk eller telefon 9791 1111

Tiltrædelse efter aftale.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Skriv venligst i ansøgningen hvilken af stillingerne du søger. Vi forventer løbende at afholde samtaler.