Revisorelev til BRANDT i Thisted

Vil du med på holdet af elever hos BRANDT i 2021?

Kan du lide at arbejde med både tal og mennesker? Drømmer du om at være med til at udvikle kundernes forretninger og være en god sparringspartner? Vil du være en del af elevholdet 2021?

Vi søger i øjeblikket en elev til vores kontor i Thisted til start 1. september 2021

Hvad indebærer det at være revisorelev

Hos BRANDT får du en stærk uddannelse ved at kombinere praksis og teori fra starten af din karriere. Vi stræber efter at levere høj kvalitet til vores kunder og søger derfor efter medarbejdere, som har lyst til at lære, er videbegærlige og friske på at tage ansvar allerede fra starten.

Teamplayer og mentorordning 

Til gengæld bliver du en vigtig del af holdet fra dag 1, hvor din mentor sammen med dine øvrige kolleger og ledere støtter og sparrer med dig, så du kommer godt og sikkert gennem din uddannelse. Samtidig bliver du også en del af elevholdet, hvor I allerede fra start opbygger gode relationer og nye venskaber gennem fælles oplevelser og skoleophold.

For at være dygtige fagligt kræver det, at vi også har et godt arbejdsmiljø – derfor lægger vi vægt på, at vi lytter til hinanden og har det sjovt sammen. Ud over at dele interessen for vores arbejde har vi en række fælles arrangementer, som handler om meget andet end vores fælles opgaver.

Hvad tilbydes du:

  • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar, viden og spændende opgaver for vores kunder. Efter din elevtid er der gode muligheder for at du kan videreuddanne dig som HD, cand. merc. aud eller statsautoriseret revisor – afhængig af hvad dine drømme er.
  • En sjov hverdag hvor du bliver udfordret i den takt, du selv er klar til.
  • 200 kolleger over hele landet, som står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig til at blive en af de bedste i vores branche.
  • Mulighed for internationale opgaver gennem vores netværk RSM, som er blandt verdens største netværk inden for revision og rådgivning.

Hvem er du:

Du afslutter HHX, finansøkonom, finansbachelor eller lign. med et godt resultat. Du har en stærk talforståelse, er videbegærlig og ambitiøs samtidig med, at du har lyst til at møde vores kunder positiv og nysgerrigt.  Til tider har vi mange bolde i luften, så vi har også brug for, at du kan være resultatorienteret og er vant til at overholde deadlines.

Vi glæder os til at høre fra dig 

 

 

”Det fedeste er, at ingen dage er ens. Der er altid nye udfordringer at gribe fat i. Jeg elsker koblingen mellem teori og praksis. Det giver en meget bedre forståelse af teorien, når jeg kan afprøve den på kunders problemstillinger.

Noget af det bedste ved at være elev hos BRANDT er sammenholdet med kollegaer og de andre elever. Der er altid plads til læring og et godt grin”


 
Annabell, 2. års elev hos BRANDT

ANSØGNING

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og forbeholder os muligheden for at ansætte vores kommende elever, når vi har mødt de rette. Er du interesseret i at vide mere om karrieremulighederne i BRANDT, så kontakt HR konsulent Pia Elkær på HR@brandtrevision.dk.

Søg stillingen på og mærk din mail "Revisorelev Thisted":

HR@brandtrevision.dk