Statsautoriseret revisor med partnerpotentiale

Statsautoriseret revisor med partnerpotentiale søges til København

Vil du være en del af holdet, som skal styrke BRANDTs position i København?

Lige nu søger BRANDT revision & rådgivning en statsautoriseret revisor med partnerpotentiale til at styrke vores kontor i København.

Fra 1. juli 2020 indgår BRANDT i RSM, der er et stærkt internationalt netværk, der ligesom BRANDT bygger på værdier om at skabe tillid og forståelse. Det giver os en enestående mulighed for at fortsætte den positive udvikling i BRANDT med fokus på både nationale og internationale opgaver. Nu mangler vi blot dig, til at være en central spiller i denne udvikling.

Stillingen

Hos BRANDT får du en alsidig stilling, hvor du skal drive din egen portefølje af kunder inden for rådgivning og revision. Derudover bliver du et af vores ansigter udadtil og skal deltage i aktiviteter om forretningsudvikling og markedsføring af BRANDT/RSM.


Forventninger til dig

Du skal være en ambitiøs teamplayer, der har det godt med at bygge relationer, internt såvel som eksternt. Så har du allerede plusser i vores bog. Hos BRANDT er et godt forhold til både kollegaer og kunder afgørende for, at vi bliver en succes med vores virksomhed. Det er en af vores kerneværdier.

Vi forventer, at du:

  • er en ambitiøs statsautoriseret revisor med erfaring i betjening af små og mellemstore virksomheder
  • ser muligheder og brænder for at gøre en forskel for BRANDTs kunder, blandt andet ved at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje
  • trives med at møde nye mennesker og skabe resultater gennem samarbejde
  • ønsker at gøre en forskel med dine partner-kollegaer i BRANDT
  • er analytisk og har struktur i dit arbejde
  • både er en engageret holdspiller med en positiv indstilling, men også er klar på at påtage dig selvstændigt ansvar for dine kunder.

 

 

Det tilbyder vi dig

Som revisor og partner hos BRANDT bliver du en del af et professionelt miljø, hvor vi servicerer kunder inden for mange forskellige brancher. Samtidig bliver du en del af et hold, som har fokus på at fortsætte vores udvikling sammen med RSM og på at positionere os endnu stærkere i markedet.

Du får:

  • en spændende stilling i en fremsynet og moderne revisionsvirksomhed
  • et velfungerende socialt miljø, gode personaleforhold og høj grad af frihed under ansvar
  • en konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer stillingens indhold.

Vi har fokus på at fortsætte vores udvikling sammen med RSM, og på at positionere os endnu stærkere i markedet. Vi lægger vægt på at beskæftige dygtige og engagerede medarbejdere, som gennem løbende uddannelse altid vil være rustet til at løse de mangeartede opgaver på et professionelt niveau.

Hos BRANDT vil vi gå langt for at tilgodese den enkeltes særlige behov – både hos vores kunder og vores medarbejdere!

Hvem er vi?

BRANDT revision & rådgivning er mellem de 11 største revisionsfirmaer i Danmark og ejes af en partnerkreds på 17 statsautoriserede revisorer og 1 registreret revisor. Nationalt er BRANDT medlem af Revisorgruppen Danmark, som er et nationalt fagligt samarbejde mellem 65 revisionskontorer og 1500 medarbejdere.

BRANDT har i dag 170 engagerede medarbejdere fordelt på 11 kontorer rundt om i landet. Vores medarbejdere løser opgaver for en bred kundekreds, primært inden for SMV-segmentet. Det er vores ambition at give vores kunder ekstraordinær opmærksomhed, høj viden og en innovativ tilgang, så vi sammen med kunden udvikler deres virksomhed.

Du vil komme til at have arbejdsplads på vores kontor i København. Hos BRANDT i København er vi 25 medarbejdere. Kontoret er karakteriseret ved et ungt og dynamisk miljø, hvor faglighed, sociale arrangementer, gensidig respekt og work-life balance prioriteres højt. Derfor vil du opleve en hverdag med højt til loftet, korte kommunikationsveje, og hvor vi lægger vægt på, at et fokuseret og ambitiøst arbejdsmiljø går hånd i hånd med god kemi og personlige relationer.

Peter Arent Benkjer
Statsautoriseret revisor & partner

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og afdelingsleder Peter Arent Benkjer på tlf. 33 37 60 16 eller mail peab@brandtrevision.dk.


Sådan søger du stillingen

Er det dig, vi står og mangler til denne stilling? Så send din ansøgning til: peab@brandtrevision.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.