Skatterådgivning

Skatterådgivning

Et skatteregnskab er ofte en meget kompliceret størrelse.

Der findes utallige regler inden for området, og lovgivningen ændres konstant. Det kan som virksomhedsejer være svært at følge med i alle disse ændringer, og her kan vi hjælpe jer.

Vi sikrer, at I får udarbejdet skatteregnskabet og efterfølgende får en opgørelse af virksomhedens skattepligtige forhold. Vi har fokus på at optimere og minimere den skattepligtige indkomst samtidig med, at I er sikre på, at I også følger reglerne for, hvad I skal betale i skat og afgifter.

Komplekse skattesager, skatteankestyrelsen og landsskatteretten

Ved komplekse sager er det vigtigt at have de dygtigste skatteeksperter på holdet.

BRANDT revision & rådgivning er derfor medejere af Revitax, der er specialister i skatterådgivning. Ved komplekse sager inden for skat, moms og afgifter lader vi derfor din sag gå videre til skattespecialister, der udelukkende har fokus på dette område. Vi slipper dog ikke din sag, selvom vi arbejder sammen med Revitax.

Det betyder, at vi sammen med Revitax rådgiver virksomheden i, hvordan I kan fange en problemstilling allerede i opløbet. Ved at være på forkant med eventuelle faldgruber i skatteregnskabet vejleder vi i, hvordan en risiko kan undgå at blive til et problem.

Gennem Revitax kan vi også føre din sag hos Skatteankenævnet eller Landsskatteretten.

Book et uforpligtende møde